Almanacka. Calendar.

almanacka 1almanacka för 2016Så äntligen blev kalendrarna gjorda. Jag fotograferar hela året för att få några fina bilder till min kalender. Jag är ingen fotograf men jag gör så gott jag kan. Särskilt viktiga är vinter och traditionsbilderna jul och midsommar för mina vänner som inte bor i Sverige. Kalendern har jag efter mycket letande hittat på nätet och jag älskar kalendrarna med kolumner, helst en för varje familjemedlem.  Så ja, jag gjorde dem för sent men de blev gjorda och jag springer som en dåre mellan min dator på övervåningen och printern i källaren. Printern kan inte göra dubbelsidigt tryck så jag måste tänka på hur jag skall lägga de redan tryckta bladen,…ibland blir det fel men det blir. I år blev det för

januari, Vårt staket med snö

februari, Vår skog i snöskrud

mars, Snödroppar i vas/Harry Potter-trappan i en bokhandel i Porto

april, Valborgsmässobrasa

maj, Körbärsblomningen i Kungsträdgården

juni, Jag i folkdräkt under regnkappan i Trädgårdstorp

juli, Allium

augusti, En tallrik med kräftor

september, Hundar

oktober, Svampar i skogen

november, Jag bakom en huvudlös staty i Ankara, Turkiet

december, Vår nya kakelugn.

So at a long last I made the calendars I meant to make before the new year. I take photos all year around in order to get some I can use for the calendar. The calendar I have found on the internet and I am so pleased with it because the columns, one for each family member. So it is just to start printing. Just, I have my computer on the top floor and the printer at the bottom so I have to run up and down many times, to check  that the printer has done what I wanted it to do and in the end it is done and I am very pleased. This year I had

 • January, our fence in snow.
 • February, the wood in snow.
 • March, snowdrops/Harry Potters staircase in a book store in Porto.
 • April, Valpurgis night.
 • May, blossoms on the cherry trees in Kungträdgården.
 • June, me in a raincoat on top of my folk dress on Midsommar.
 • July, Allium in blossom.
 • August, crayfish plate.
 • September, Dogs waiting.
 • October, mushrooms in the woods.
 • November, a headless statue in Turkey.
 • December, our new kakelugn, stove.

 

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes