Mera domino. More Domino.

domino handfärgat 1domino handfärgat 3Jag har sju handfärgade garner i nyanser skarpare och mindre skarpa. Jag började sticka i detta tretrådiga ullgarn på stickor 3.5 och upptäckte att jag inte kunde skilja på nyanserna på kvällen. Så på dagen i dagsljus numrerade jag alla nystanen och numrerade vare ruta efter dess färg och plötsligt blev det lätt igen.

I have seven hand dyed wool shades in shades ore or less strong. I started to knit and noticed I could not see what shade it was during the night. So in daylight I took each shade and put a number on it and I did the same with the knitted squares and suddenly I could nit in the evenings too.

Inga kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

WordPress Themes